top of page
ÄÄNI

Ensimmäinen tekemäni radioinsertti brooklynilaisyhtye Type O Negativesta on vuodelta 1996, jolloin olin Ylellä harjoittelijana.

 

Sittemmin olen työskennellyt Yle Teemalla Pilkun jälkeen -kirjallisuusohjelman toimittajana, Radio Cityllä uutistoimittajana, musiikkitoimittajana ja suorien keskusteluohjelmien emäntänä sekä aamun tuottajana.

 

Radio Novalla tein taajuudelle sekä ajankohtais- että lifestyle-sisältöjä ja toimin lähetysten teknisenä tuottajana.

Lisäksi olen tehnyt sisältöä Viestintätoimisto Deskissä paikallisradioiden käyttöön.

 

Tällä hetkellä työskentelen Ylen kulttuuritoimittajana.

TEKSTI

Olen julkaissut kolme musiikkiaiheista kirjaa ja satoja artikkeleita. Minulla on ollut kunnia kirjoittaa muun muassa Kauppalehteen, Helsingin Sanomille ja maan johtaviin musiikkilehtiin. Olen haastatellut niin tiedemiehiä ja -naisia, ministereitä, lapsisotilaita kuin supertähtiäkin.

Verkkopuolella olen työskennellyt radionova.fi:n toimittajana ja vastaavana tuottajana ja MSN.fi:n viihdeuutisten päätoimittajana.

LAVA

Nautin esiintymisestä liveyleisön edessä yritys- ja yleisötapahtumissa.

 

Viimeksi keväällä 2018 olin puhujana Helsingin Yrittäjien Keski-Helsinki ry:n kevätkokouksessa kertomassa newyorkilaisen palvelukulttuurin hyvistä ja huonoista ominaisuuksista. 


Olen työskennellyt monilla festivaaleilla juontajana. Niistä haasteellisin ja samalla palkitsevin oli tuhoisan trombin vitsauksekseen saanut jättimäinen Sonisphere Porissa vuonna 2010.

Suurin osa julkaistuistani on ilmestynyt nimellä Pauliina Tuomola. Nimeni muuttui Grymiksi syyskuussa 2015.

bottom of page