top of page

Liian täynnä

Vaatteiden sesonkialennusmyynnit ovat Saatanan tekosia. Tiedän, että kulutan liikaa. Silti alennusmyyntiä mainostava vaateliike on vaikea ohittaa. Siksipä olen ostanut tänäkin kesänä muutaman uuden pukimen.

Sillä on kerrannaisvaikutuksia. Pari vuotta sitten uusimme vaatehuoneen säilytysratkaisut. Kerroin itselleni syyn olevan sen, että kaikki tavara löytää näin paikkansa ja saan huoneen järjestykseen.

Paino sanalla vaatehuone. Meillä ei ole edes lapsia.

Toki tässä uudistuksessa tuli käytyä läpi jokainen paita ja kenkäpari, mutta ei kai niiden kierrätyksestä taivaspaikka aukene, etenkin kun kyse monen kohdalla oli virheostoksesta. Ehkä juuri alennusmyynneistä.

Ja niinhän siinä kävi, että vaatehuoneen tangoilla on taas tunkua. Henkarit loppuvat kesken parissa kuukaudessa.

Hamstraaminen ei suinkaan rajoitu vain vaatehuoneeseen.

Jääkaappi on välillä täynnä parasta ennen -aletuotteita, joita ekopäissäni ja piheyttänikin hamstraan.

Ollessani kotona yksi eräänä iltana syön väkisin kaksi pakettia valmiiksi kuorittuja lanttutikkuja luomukermaviilin tehdyn valmisdippijauheen kanssa

Tämän jälkeen päätän antaa itselleni laatuaikaa, mutta olen liian täysi masturboidakseni. Onnittelen itseäni siitä, että vibraattori ei ole paristokäyttöinen vaan verkkovirrassa. Mietin olisiko aurinkopaneelivibraattori kätevä. Sellainen, jossa olisi itsessään pieni aurinkopaneeli. Mitenköhän se latautuisi kaamosaikaan?

Vatsa kivistäen sängyssä maatessani mietin, että yksiväriset valkoiset satiinipuuvillalakanat olisivat kyllä ihanat. Jos vaikka löytäisi reilun kaupan puuvillaa. Eteisen liinavaate- ja siivouskaappi olisi kyllä nekin hyvä päivittää tilavammaksi. LGBT-myönteiset ostokset eivät tahdo niihin kunnialla mahtua, ja kohtahan tulee varmaan taas uusi mallisto.


Blogejani
Arkisto
Tunnistein
No tags yet.
bottom of page